Praktische informatie

Ben jij 16,5 jaar of ouder, enthousiast en gemotiveerd, dan ben je op het juiste adres. Autorijschool Kastaci biedt een professionele rijopleiding op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de juiste lesmethode bij jou toe te passen. Vanzelfsprekend blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en wijzigingen op het gebied van rij-opleidingen en verkeer.

Het lessen bij Autorijschool Kastaci biedt vele voordelen:

♦ Vaste instructrice
♦ Persoonlijke begeleiding
♦ Lesduur 50 minuten
♦ Bij aanmelden nieuwe leerling 1 gratis rijles
♦ Restitutie van lesgeld als leerling slaagt voordat aangekocht lespakket op is
♦ Mogelijkheid afnemen tussentijdse toets (T.T.T.)
♦ Flexibele lestijden

Rijlessen

De standaardopleiding wordt gegeven met behulp van een stappenplan. Na ongeveer 2/3 van de opleiding krijg je een Tussen Tijdse Toets (T.T.T.) bij het CBR. Deze T.T.T. is een proefexamen die je aflegt bij een examinator. Na de T.T.T. krijg je van de examinator te horen wat er eventueel nog te verbeteren valt aan je rijden. Samen met je instructrice ga je in de resterende rijlessen de puntjes op de i zetten, om zo goed mogelijk voorbereid naar het rijexamen te gaan. Zelfstandig Rijden en Zelfreflectie maken onderdeel uit van het praktijkexamen. In dat kader gaat het CBR ervan uit dat de kandidaat een zelfreflectieformulier invult en meeneemt naar het examen.

Wat moet je meenemen naar een praktijk-examen of een T.T.T.:

♦ De oproepkaart.
♦ Een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs.
♦ Het ingevulde formulier Zelfreflectie.
♦ Eventueel het adviesformulier van uw tussentijdse toets.

Het zelfreflectieformulier

Dit formulier dien je in te vullen voor een tussentijdse toets en een rijexamen. Wat je invult bepaalt niet of je slaagt of zakt maar laat je bewust worden van je doen en laten. Download hier het zelfreflectieformulier.

Eigen verklaring

Als je een rijexamen wilt aanvragen, moet je altijd eerst een Eigen verklaring invullen. Hierop staan vragen over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Eigen verklaring.

Oproepkaart

De oproepkaart vertelt je waar je examen moet doen, aan welke tafel je je moet melden en wat je allemaal moet meenemen.

Geïnteresseerd?

Zin om te gaan lessen?

Wil je gaan lessen bij Autorijschool Kastaci? Maak dan een afspraak met ons door te bellen.

Natuurlijk mag je altijd een mailtje sturen of bellen naar ons als je meer vragen hebt die niet via deze site zijn beantwoord.

Neem contact op

Contactgegevens

Torentrans 5
4336JM Middelburg
T 06 - 450 899 77
E info@rijschoolkastaci.nl
KvK 62085964

Autorijschool Kastaci

Je rijbewijs halen is een spannende, maar ook dure onderneming. Het is een investering voor het leven en dat wil je ook zo efficiënt mogelijk.

Volg ons